Sarabella Kalsi
Psykoterapeut MPF med speciale i parterapi
Terapi

Finder du ofte dig selv i de samme situationer og konflikter igen og igen? Få hjælp til at bryde mønsteret. 

Hvorfor gå i terapi?

Der kan være alle mulige grunde til at gå i terapi, men ofte kontakter mine klienter mig, når noget relationelt er gået i hårdknude. Det kan fx være uønskede konflikter og/eller situationer der gentager sig, uden at vi helt kan få øje på hvad der foregår.

Vi har alle nogle gamle barndomsmønstre med os, og i voksenlivet er det ikke altid dem alle, der er lige brugbare. Ofte fungerer de her mønstre på et ubevidst plan, så det kan være vanskeligt, utydeligt, mudret og rodet, når vi prøver at danne os et overblik. Her kan terapien være en hjælp. Terapi giver mulighed for at få følgeskab ind i nogle indre landskaber, der kan være svære at betræde alene, og det kan hjælpe med at få blik for hvad der er på spil.

Vores relationer utrolig vigtige for vores generelle velbefindende og det er smertefuldt når konflikter eller gamle mønstre skaber afstand til dem vi elsker, eller fra det vi ønsker os i livet. Vi kan sidde tilbage med en følelse af afmagt og en oplevelse af at have prøvet alt. uden at det har hjulpet. Den gode nyhed er at når vi får blik for vores egen andel i det der foregår, så kan forandringen begynde. 

 

Hvad kan terapi give mig?

Terapi kan give dig overblik og klarhed over hvad der foregår i dit eget indre landskab og i dine relationer, så du kan få en reel mulighed for at skabe de forandringer du drømmer om. Du vil i terapien lære dig selv bedre at kende og opnå flere handlemuligheder.

Terapi kan ikke forandre fortiden og gøre tingene ugjorte, men terapi kan at transformere det følelsesmæssige landskab, så du kan leve med fortiden og træffe nye gode valg for fremtiden.

 

Terapi kan fx være gavnligt når:

  • Du finder dig selv i de samme situationer eller konflikter igen og igen, uden helt at kunne få øje på hvad der er på spil.
  • Der er nogle ting der bare ikke lykkes for dig og du har svært ved at se hvor det går galt. 
  • Du ønsker at arbejde med en betydningsfuld relation der er svær eller konfliktfuld.
  • Du føler dig ensom, eller du mærker en længsel efter en dybere kontakt til dine kære.
  • Du har oplevet et tab.
  • Når livet føles meningsløst eller kedeligt.
  • Du føler dig stresset eller overbebyrdet
  • Du føler dig forvirret eller fastlåst og har brug for mere klarhed.

Mød Sarabella

Jeg er dybt optaget af relationer, og hvor forbundet og betydningsfulde, vi er for hinanden. Jeg anskuer kontakten og forbundetheden som selve den åre, kærligheden løber igennem. Det er når vi ser ind i vores elskedes øjne, og føler os set og genkendt, at vi kan mærke kærligheden.

Eller når vi mærker en lille barnehånd i vores, og får et af de der smil der smelter vores hjerter, at vi er i kontakt. Når vi formår at forbinde os til os selv og til andre samtidig, vil vi opleve vores relationer som mere autentiske, nærende og givende.

Det er i kontakten indadtil at vi kan mærke egne behov og grænser, og det er derfor kontakten indadtil er et godt sted at starte, når vi ønsker at skabe bedre kontakt udadtil.

I min verden er vores relationer det vigtigste vi har. Og relationen til os selv den vigtigste, fordi den er så grundlæggende for hvordan vi formår at gå i relation med andre.

Book en samtale

Du er velkommen til at booke en afklarende samtale. Det er gratis og giver dig mulighed for at stille spørgsmål og få en ide om hvad jeg er for en. Hvis det stemmer, kan vi sammen finde ud af hvordan jeg kan være til størst mulig hjælp, i forhold til netop de udfordringer du står i. Det er helt uforpligtende.